od Čouda » 03 bře 2010, 01:05
Ohodnoť prosím právě skončenou sezonu z pozice manažera.
Když jsem začal tuto sezonu připravovat, tak jsem si myslel, že mužstvo pouze doplníme a budeme ještě silnější. Bohužel někteří hráči tyto předpoklady nenaplnili a nesplnili zdaleka to, co se od nich očekávalo. Takže z pozice manažera hodnotím tuto sezonu jako hodně nevyrovnanou a místy rozpačitou.
Jak se Ti líbila finálová série proti Boskovicím?
Finálová série byla opravdu dobrá a líbila se mi. Boskovice již před začátkem soutěže avizovali, že poskládají silné mužstvo. Trochu se vydali tou naší cestou tím, že kostru mužstva vyztužili zkušenými hráči v čele se stabilně dobře chytajícím golmanem Hrachovinou. Pro finále proto byli velmi důstojným soupeřem a diváci, kteří tuto sérii shlédli, museli být spokojeni. Bylo to určitě nejtěžší finále, které jsme tady doma v Budějovicích kdy hráli. Boskovice proto hodnotím velmi kladně a pokud má být tato soutěž vyrovnaná, tak ať je takových mužstev víc a víc.
Máš už v hlavě plány do příští sezony?
Těžko teď mluvit o plánech do příští sezony, když jsme přibližně před čtvrt hodinou ukončili tu současnou. Samozřejmě nějaké myšlenky v hlavě mám, ale stejně musíme počkat, jak se vyvine situace okolo organizace soutěží a celková situace kolem hokeje. Takže je teď předčasné prezentovat plány do příští sezony.
Mrzí Tě, že se letos nehraje soutěž mezi vítězi krajů a následná baráž s posledním týmem 2. ligy?
Naprosto otevřeně a krátce řeknu – nemrzí.
Máš nějaký vzkaz pro fanoušky?
Pro ně mám určitě plno vzkazů. Bez nich by se nám hrálo hrozně těžko. Jsou to ti nejlepší fanoušci v Krajské lize a i když někdy v rámci přátelských zápasů zavítáme na jiná hřiště, nikdo takové fanoušky, jako máme my, nemá. Za tu jejich práci jsme nesmírně vděčni. Kluci si uvědomují, že by se bez nich doma těžko hrálo a vyhrávalo. Nebylo by to ono. Díky jim za další parádní sezonu a pokud možno, ať nám zůstanou nakloněni a užívají si ten hokej spolu s námi i v příští sezoně.
Bez hokeje ani ránu...